TANNING EN BEAUTY STUDIO HEERHUGOWAARD

Gastenboek

175 berichten, 18 pagina's 
«  » 
14-02-2017
Geplaatst door: Ilona

Super service! veel keuze qua tijd om af te spreken. Ze was mijn redder in nood op mijn trouwdag omdat een andere praysalon een foutje had gemaakt daarom een lichte plek opmijn schouderblad op mijn trouwdag!! gelukkig kende mijn kapster haar en kwam ze heel erg lief helpen en heeft de lichtere plek mooi weg kunnen werken met wat extra tanning. Was mijn trouwdag toch nog gered!! Nu bijna een jaar later bij haar geweest voor een zwangerschapsshoot die ik binnenkort ga doen dus weet een mooi kleurtje wil hebben. Zeker een aanrader!! en helemaal voor fotoshoots etc staat echt heel mooi op foto's. Super bedankt!

14-02-2017
Geplaatst door: T.

Super service!

Super service!
Kleur was niet zo als ik wou, belletje gegeven en kon de dag daarna gelijk terug komen voor een gratis vervolg afspraak!
Kleurtje ziet er super uit nu

18-04-2016
Geplaatst door: Lineke

Tanning

Geweldig gedaan, ik ben super mooi bruin, kan met een gerust hart op vakantie nu, ik heb een lichte huid en mag niet in de volle zon, dus voor mij is dit zo'n uitkomst. Tot de volgende keer 😄👍

04-11-2015
Geplaatst door: Esmee

Je had gelijk Kirsten, ik zie er goed uit en jullie zijn fantastisch, dank je wel!

18-07-2015
Geplaatst door: Sanne

Spraytan en contourwrap

Vorig jaar voor mijn bruiloft een contour wrap gehad. Merkte dat ik hierdoor strakker in mijn vel kwam te zitten, echt super.

Over de spraytan ben ik onwijs te spreken. Ziet er heel natuurlijk uit. En geeft niet af ( wel belangrijk met een witte trouwjurk). Verder vond ik dat het er vrij lang op bleef zitten. En scheelt me weer heel wat uren zonnebaden

23-06-2015
Geplaatst door: Ilona Allon

Lekker kleurtje

Super bedankt voor het mooie kleurtje. Het is echt heel natuurlijk en niemand die ziet dat het gesprayed is. Maar gewoon een lekker kleurtje. Echt een aanrader voor mensen die niet snel bruin worden zoals ik en anders heel vaak onder de zonnebank moeten. Dit is sneller, goedkoper en veiliger voor je huid.

23-06-2015
Geplaatst door: Mirene

Contourwrap

Goede en vriendelijke service van Kirsten.
Was sceptisch over de behandeling maar wilde t ook proberen. En inderdaad een zachtere huid en wat centimeters verloren!

21-06-2015
Geplaatst door: Johanna

Contourwrap

Na 3 behandelingen heel veel cm' s,kwijt en 2 maatjes minder!!
Kirsten bedankt

13-05-2015
Geplaatst door: Jennifer

tanden bleken en spray tan

Wauw wat een top resultaat! Ik ben verslaafd! :D

29-04-2015
Geplaatst door: Sandra

Eindelijk eens bruine benen. En het ziet er heel natuurlijk uit. Ik kon snel terecht en ben prima geholpen. Ben benieuwd hoe het blijft, maar kom vast weer terug.